Qué bonito es ser autónomo...




A mis colegas que leéis esto y sabéis que ayer iba a la charla sobre el nuevo Estatuto de Autónomos, os comunico que apenas duré una hora. Tras escuchar un breve resumen de que el nuevo Estatuto no aportaba nada novedoso y el miedo que me metieron para que contrate un seguro de responsabilidad civil (¡lo haré!), decidí que el sueño que me estaba entrando era superior a cualquier detalle nuevo del artículo correspondiente de esta nueva Ley que se estrenará en breve.

Recibo hoy, sin embargo, de una colega una noticia de esas que tienes que leer dos veces. Bienvenidos al bonito (y surreal) mundo del autónomo:


"Una juez reconoce a un padre el derecho a disfrutar de las horas de lactancia
Telefónica en Valladolid había negado dicha posibilidad a su mujer, por ser trabajadora autónoma"
El texto del Estatuto (apasionante lectura para el fin de semana!) se puede descargar en: http://www.uptanavarra.com/upta1.php?idarea=122

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Anava anar a aquesta xerrada, però em vaig oblidar. Sí que sé una cosa que canvia: pagarem més!

El que podria ser interessant pels traductors estrangers que viuen a Espanya és l'opció de contractar als fills sense pagar no sé què, donat que la majoria de fills de traductors són bilingües. I encara que no siguin bilingües, sí que podria interessant per a treure-me feines administratives.

En comptes d'esperar vint anys per tenir un fill que pot treballar per a mi, penses que em permetrien adoptar algú que tingui, per exemple, 15 anys? Si sap emetre factures, millor!
syl ha dicho que…
Ostres, no em diguis que pagarem més??? Buuuuuuuuuuuuuuuf. En fi, la xerrada va ser un rotllo tot i que la persona que la donava és una professional excel·lent i intentava fer-ho menys feixut però ella mateixa deia que era un rotllo...en fi, resumint: no et vas perdre res...no sé si després farien torn de preguntes però amb una hora el que es va dir ja era bastant depriment...això dels fills és in-creïble :(